“Ko smo se zbudili, smo se odpravili na zajtrk. Potem smo šli na smučanje. Šlo mi je kar v redu. Kosilo je bilo zelo dobro. Po kosilu smo imeli lokostrelstvo. Bila sem zelo dobra. Po lokostrelstvu smo bili še v telovadnici. Danes gremo še na nočni sprehod. Upam, da bo super. Svetili si bomo s petrolejkami. Nato pa spat zzzz …”
Patricia Kocjan, 5.b

“Zjutraj smo vstali in odšli na zajtrk. Po zajtrku smo se z avtobusom odpeljali na Roglo. Smučali smo po dobrih strminah in zelo sem bil vesel. Ko smo končali, smo odšli v dom na kosilo. Po kosilu smo se zabavali v telovadnici in streljali z lokom.”
Lovro Medved, 5.b

“Po zajtrku smo šli na smučanje. S prijatelji nam je šlo odlično. Šli smo na zahtevne proge. Po prihodu v dom, smo šli na kosilo. Imeli smo prosti čas, nato pa smo se pomerili v lokostrelstvu. Bili smo zelo lačni in žejni in smo odšli na večerjo. Po večerji smo šli še na nočni pohod in tako se je končal super dan.”
Etian Zal Kirn, 5.a
“Že ob 7-ih zjutraj nas je zbudil učitelj Vito. Na smučišču je bilo sonce. Za kosilo smo jedli pomfri in ribo. Po kosilu smo imeli prosti čas, nato pa lokostrelstvo. Dan je bil zelo lep.”
Klemen Strgar, 5.b

“Zbudile smo se ob 6.40. Smučanje je bilo zelo dobro. Streljali smo tudi z lokom. V telovadnici smo vrteli palico in igrali med dvema ognjema. Danes sem se imela super. Zjutraj sem si kupila dve flaši in zeleno zapestnico. Komaj čakam jutrišnji večer.”
Urša Šinkovec, 5.b

“Po zajtrku smo se oblekli in z avtobusom odšli na Roglo. Smučali smo po različnih progah. Med malico smo se kepali. Ko smo se vrnilo v dom, smo se preoblekli in šli na dobro kosilo. Imeli smo nekaj prostega časa, po njem pa lokostrelstvo. Nato je sledila dobra večerja. In končal se je še tretji dan šole v naravi.”
Luka Črešnar, 5.a

Related Images:

(Skupno 365 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost