V petek, 6. 5. 2016, smo se na taboru pred večerjo udeležili še druge delavnice. Že pred večerjo smo občudovali in okušali izdelke, nastale na slaščičarskih delavnicah naših kuharskih mojstrov in mojstric. Zlasti okusni piškoti so pošli skoraj v trenutku, sadna nabodala in sadna solata pa so nam tudi zelo teknila.
Po večerji smo se odpravili na kratek pohod. Ugotovili smo, da vozniki skozi podvoz pogosto neprevidno divjajo in tako močno ogrožajo varnost pešcev.
Po povratku v šolo je sledil zabavni večer. Učenci so bili o svojih točkah zelo skrivnostni in so nam vsem tako pripravili prvovrstno presenečenje. S pevskimi, plesnimi, telovadnimi in gledališkimi točkami so se predstavili učenci čisto vseh oddelkov, ki so se udeležili tabora. Občinstvo je nastopajoče nagradilo z aplavzom, nato pa smo se ob risankah pripravili na spanje. Marsikateri pogovor otrok je trajal še dolgo v noč …

Zjutraj so bili prvi učenci pokonci že s prvimi sončnimi žarki, sledila je jutranja toaleta in priprava na zajtrk, ob katerem so za glasbeno podlago poskrbeli učenci. Po zajtrku so otroci pospravili svojo prtljago in uredili telovadnico, nato pa so ob igri počakali na starše. Učiteljice je za konec s pecivom razveselila še ga. Zaletelj in nam tako pripravila res lepo presenečenje, za kar se ji zahvaljujemo.

Glede na vzdušje, ki smo ga soustvarili izvajalci aktivnosti in udeleženci tabora, lahko za konec rečemo le: TABOR JE ZAKON!

Zapisala: Maja Sedmak

Related Images:

(Skupno 151 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost