“Juhu! Prvi dan je minil. Zelo je bilo zabavno. Šli smo smučati. Bila sem v 2. skupini. Spuščali smo se po zelo strmih dolinah. Odšli smo domov na kosilo, nato pa v maškare po vasi. Dobili smo krof in dve čokoladici. Potem smo odšli v telovadnico in igrali družabne igre.”
Kaja Peskar, 5.b

“Ko sem se zbudil, sem bil ves vesel, da gremo danes smučati. Za zajtrk smo jedli čokolino, kruh, marmelado in puter. po zajtrku smo šli smučat. Bil sem v najboljši skupini. Smučal sem dobro, ampak sem veliko padal. Ko smo prišli nazaj, smo se preobleki potem pa jedli kosilo. Bilo je zelo dobro. Nato smo se našemili in šli po vasi. Maškare pa si zaslužijo tudi krofe. Nato smo se zabavali v telovadnici.”
Franci Cimperman, 5.b

“Juhu, končno smo šli smučati. Bila sem v 1. skupini s prijaznim učiteljem Gregorjem. Smučali smo po dolini in se učili zavijati. Prvič sem se peljala na jurčku. Domov smo utrujeni prišli na kosilo. Bilo je slastno. Sledil je počitek in za njim maškarada. Sprehajali smo se po zasneženi vasi. Dobili smo krofe, ki smo jih s slastjo pojedli. Zatem smo igrali družabne igre in se zabavali v telovadnici. Danes sem res uživala in gotovo bom imela na to lepe spomine.”
Živa A. Petelin, 5.b

Related Images:

(Skupno 195 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost