“Danes sem se imela odlično. Za zajtrk smo imeli marmelado, maslo in evrokrem. Po zajtrku smo odšli na smučanje. Odšli smo na sidro in na sedežnico. Po smučanju smo imeli kosilo, nato pavzo, ob 3.30 pa smo imeli tek na smučeh ter pohod. Zvečer bomo imeli disko.”
Anja Derčar, 5.a

“Danes je 4. dan šole v naravi. Po zajtrku smo odšli na smučišče, kjer smo zelo dolgo smučali. Po kosilu smo si šli ogledati vas Gorenje. Videli smo hišo, v kateri so imeli sekance. Učiteljica nam je pokazala cerkev sv. Kunigunde in štiri kamnine: skrilavec, blestnik, marmor in granit. Po ogledu vasi smo odšli v dom, kjer smo tekli na smučeh. Velikokrat sem padla.”
Iza Pelko, 5.b

“Danes je moj drugi dan v šoli v naravi. Odšli smo na smučišče, kjer je bilo podobno kot včeraj, le Franci je padel iz sidra. Po kosilu smo imeli tek na smučeh, bilo mi je zelo všeč. Potem smo odšli na sprehod po vasi. Ogledali smo si cerkev sv. Kunigunde. Učiteljica nam je povedala, da pri njih uporabljajo kamnine skrilavec, blestnik, marmor in granit. Tukaj se ukvarjajo z živinorejo in gozdarstvom. Vodo si ogrevajo s sekanci. Potem smo imeli večerjo. Danes je bilo lepo.”
Angelika Kos, 5.a

“Po zajtrku smo odšli na smučanje. Danes se je zgodilo nekaj nezgod. Ko smo prišli nazaj v dom, smo odšli na kosilo. Po odmoru smo odšli na igrišče, kjer smo tekli na smučeh. Potem smo odšli še na pohod po vasi, kjer nam je učiteljica predstavila veliko kamnin.”
Žiga Kastelic, 5.a

“Danes smo si ogledali Pohorski razgled in kamnine. Najprej pa smo šli na smučanje. Z učiteljem Vitom smo odšli na rdečo progo ter se učili hitrega slaloma. Potem smo odšli na kosilo. Bilo je zelo dobro. Imeli smo nekaj prostega časa, potem pa akcija! Odšli smo na pohod. Najprej smo si ogledali velik kup sekancev, nato pa cerkev. Ogledali smo si res zanimive kamnine. Veliko smo se naučili pa tudi razgled je bil odličen. Ko smo se vrnili s sprehoda, smo šli na tek na smučeh. Hvala za tako lep dan ter teden. Adijo CŠOD!”
Hana Fejzič, 5.b

Related Images:

(Skupno 238 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost