MIZS_slo Javni_sklad_Republike_Slovenije_za_razvoj_kadrov_in_štipendije ess

Spoštovani starši, dragi učenci!

 

Naša šola se je prijavila na Javni razpis POPESTRIMO ŠOLO za obdobje 2014-2015, na katerem je bila tudi izbrana. Predmet javnega razpisa je dodelitev sredstev za izvajanje programov POPESTRIMO ŠOLO – aktivnosti, ki prispevajo k višjemu standardu vzgojno-izobraževalnega dela v osnovni šoli in niso del rednega izobraževalnega programa.

Program delno financira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada, delno pa Ministrstvo za izobraževanje, znanost, kulturo in šport Republike Slovenije. Naročnik javnega razpisa je Javni sklad Republike Slovenije za razvoj kadrov in štipendije.

V okviru projekta Popestrimo šolo, bomo na naši šoli začeli izvajati aktivnosti, v katere se bodo lahko vključevali vsi učenci. Aktivnosti bodo potekale pred in po pouku, v prostih urah, občasno ob sobotah in v počitnicah. Urniki dejavnosti bodo narejeni naknadno, ko bodo oddane vse prijave učencev. Vsak učenec se lahko prijavi na več aktivnosti. Prijavnice je potrebno vrniti razrednikom. O vseh podrobnostih programa bomo učenci sproti obveščali tudi preko šolske spletne strani.

 

Na OŠ OTOČEC bomo projekt izvajali v sodelovanju s partnerskima šolama, in sicer
OŠ Brusnice in OŠ Stopiče.

 

Vabim vas, da otroka spodbudite k prijavi na aktivnosti. Izpolnjeno prijavnico oddajte razredniku.

Informacije o projektu

Prijavnica

Urnik POŠ

Otočec, 24. 12. 2014                                                                  Mateja Rožman, ravnateljica

Related Images:

(Skupno 65 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost