Spoštovani starši!

Na OŠ Otočec v letošnjem šolskem letu začenjamo s pripravami na 150-obletnico šolstva v kraju oziroma 30-obletnico otvoritve nove šole, ki ju bomo obeležili v mesecu oktobru 2016. Ob tej priložnosti bi želeli skupaj s KS Otočec v tiskani obliki v mesecu decembru 2015 izdati skupno glasilo, naslednje leto pa v mesecu oktobru 2016 zbornik oziroma pregled zgodovine šolstva v kraju. Ker so sredstva za takšne namene zelo omejena, se na vas obračamo po pomoč. Ena izmed takšnih akcij, ki bo potekala za zbiranje sredstev v ta namen, bo organizirana že ta mesec, in sicer se dobimo na

KNJIŽNI TRŽNICI

v torek, 13. oktobra, v času govorilnih ur, od 14.00 do 17.00

Naša želja je, da prebrane knjige, ki vam že dolgo zapuščene ležijo doma, ponovno oživijo, zato vas vabimo, da knjige, ki jih ne potrebujete več in so primerno ohranjene, prinesete s seboj in jih odložite na pripravljena mesta v jedilnici šole:

  • knjige za mlajše otroke
  • knjige za mladostnike
  • knjige za odrasle
  • učbeniki in delovni zvezki za osnovno in srednjo šolo

V zameno si boste lahko med knjigami, ki jih bodo prinesli drugi, izbrali kakšno drugo knjigo.  Za menjavo knjige ali ob izboru kakršnegakoli drugega gradiva na stojnici pa vas lepo prosimo, če bi lahko podarili prostovoljni denarni prispevek. Prispevki bodo nakazani v šolski sklad – za namen zbornika.

Učenci lahko v šolo prinesejo knjige in učbenike že prej. Prinesejo jih naj v knjižnico šole ali razredniku.

Veselimo se  druženja z vami in vašimi otroki in vas lepo pozdravljamo. Hvala lepa.

 

 

Če ste pripravljeni prispevati prostovoljni prispevek v ta namen, vas vabimo, da ga nakažete na TRR št.: 01285-6030672640, sklic 291-82, odprt pri UJP, s pripisom »ZBORNIK«.

Related Images:

(Skupno 79 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost