Od 17. do 21. decembra 2018 poteka na Rogli zimska šola v naravi.

Ponedeljek, 17.12.2018.

Učenci so preživeli prvi dan zimske šole v naravi. V dopoldanskem času so prispeli na sončno Roglo, se pripravili na smučanje in prepustili snežni pravljici. Za prvi dan je šlo smučanje otrokom odlično od nog. V popoldanskem času so otroci uživali v različnih športnih dejavnostih v dvorani hotela Rogla. Dan je bil zanimiv in vsi skupaj se že veselijo vseh prihajajočih.

Torek, 18.12.2018

Današnji dan so otroci preživeli v duhu adrenalina. Številni od njih so se prvič peljali s sedežnico, kar pomeni, da so že drugi dan osvojili veliko smučarskega znanja in se spustili po “pravi” strmini. Vsi otroci hitro napredujejo in, kar je najbolj pomembno, ob tem tudi uživajo. Popoldan so obiskali adrenalinsko sankališče in se pogumno spustili po bregu, čisto vsi. Najglasnejše so bile učiteljice. Pa vi, starši, bi si upali? Nato se podali še na pohod in nazaj v hiške, kjer so preživeli preostanek večera.

Sreda, 19.12.2018

Danes so otroci dan preživeli v športnem duhu. Vsi hitro napredujejo v tehniki smučanja in se pogumno spuščajo po strminah. Danes so osvojili tudi vožnjo s sidrom. Popoldne so preživeli na bazenu, zvečer pa jih čaka še kino. Vsi so zdravi in zadovoljni in vam pošiljajo lepe pozdrave.

Četrtek, 20.12.2018

Danes je cel dan snežilo, a sneg otrokom ni vzel volje do zimskih radosti. Po smučanju so do konca pripravili točke in se, preko plesa, petja in igre, predstavili ostalim. Zvečer že težko čakajo zabavo v diskoteki, jutri pa že k vam, v objem.

Petek, 21.12.2018

Še zadnji pozdrav iz Rogle in kmalu nasvidenje,

Učitelji smučanja OŠ Otočec

Related Images:

(Skupno 815 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost