Na OŠ Otočec smo za učence od 6. do 9. razreda organizirali nagradni vikend tabor v CŠOD Vojsko. Tabor se je odvijal od petka, 21. 4. do nedelje, 23. 4. 2017. Rdeča nit dejavnosti na taboru je bila »Povežimo se med seboj« in osnove Robotike. V preostalem času smo izvajali naravoslovne in športne aktivnosti v naravi.

Melita Bevc Novak, Nataša Lučovnik in Peter Šinkovec

VTISI:

PETEK, 1. dan

Tabor smo začeli s spoznavanjem življenja v CŠOD Vojsko. Po kosilu smo se vsi odpravili na sprehod po gozdu in okoliških travnikih. Na poti smo občudovali razgled na okoliške gore z najvišjim vrhom Triglavom. Popoldanske aktivnosti so bile razdeljene na učenje nordijske hoje z elementi »team buildinga« ter na spoznavanje osnov robotike. Učenci so bili cel dan zelo aktivni in komaj čakali na zasluženo večerjo. Po večerji in kratkem oddihu smo se vsi skupaj spustili v pustolovščino z zabavnim kvizom in večernim programom. Otroci so bili navdušeni nad vsebinami in izvedbo programa. Zelo so uživali v medsebojnem druženju, spoznavanju in zabavi.

SOBOTA, 2. dan

Za nami je še en dan: čudovit, aktiven, zabaven in poln doživetij. V današnjem dnevu so bili otroci detektivi na orientacijskem pohodu, se učili pomena medsebojnega sodelovanja vseh članov v likovnem ustvarjanju in družabnih igrah. Učenci so nadaljevali s spoznavanjem Robotike, zvečer pa se družili ob plesu in glasbi.

NEDELJA, 3.dan

Zbudili smo se v hladno jutro s čisto pravimi snežinkami, ki so nežno poplesavale v zraku. V današnjem dnevu so si otroci sami izbirali dejavnosti. Učenci so lahko nadaljevali z odkrivanjem zanimivosti robotike, nekateri pa so se družili in spoznavali ob zelo različnih, zabavnih in dinamičnih skupinskih igrah. Po zgodnejšem kosilu smo se zadovoljni in polni novih doživetij odpravili proti domu.

 

Related Images:

(Skupno 142 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost