“Med potjo na Roglo je avtobus zdrsnil, a na srečo ni bilo nič hujšega. Ko smo se pripeljali v dom, smo se razpakirali in odšli na kosilo. Jedli smo golaž in polento. V šoli v naravi mi je zelo všeč in se zelo dobro počutim. Všeč mi je bilo, da smo se preizkusili v plezanju. Prvi dan mi je bil res všeč in upam, da se bo tako nadaljevalo. Za naslednje dni se bom pustil presenetiti, ampak upam, da bo še bolj zanimivo.”
Klemen Kastelic, 5.b

“12. 2. 2018, smo odšli na Roglo. Pot je bila razburljiva. Avtobus se je ustavil in odšli smo ven. Na srečo je učitelj popravil avtobus. V domu Gorenje so nas lepo sprejeli. Razdelili so nas po sobah, nato smo odšli na kosilo. Za kosilo je bil golaž in polenta. Po kosilu smo odšli v športno dvorano, kjer smo plezali po plezalni steni. Potem smo se šli ven kepat. Kasneje smo imeli odmor, po odmoru pa uro pouka o vedenju v domu. Sledila je večerja. Za večerjo smo imeli hrenovke. Po večerji smo poklicali starše. Meni in mislim, da tudi vsem ostalim, je bil ta dan zelo vesel.”
Tim Rifelj, 5.a

“Danes je prvi dan šole v naravi. Ko smo prispeli do doma, smo se razpakirali in odšli na kosilo, kjer nam je učitelj vse predstavil. V telovadnici smo plezali. Šlo mi je kar v redu. Kasneje smo se zaigrali na snegu. Zelo mi je bila všeč večerja, moram pohvaliti kuharice, ki kuhajo izjemno. Učitelji so zelo prijazni. Komaj čakam še na smučanje. Pa tudi za maškare se bomo nasmejali.”
Lana Kamin, 5.a

“Na poti smo se “zagozdili” in smo bili živčni. Najbolj mi je bilo všeč, ko sem videl zelo velikega snežaka. Presenetilo me je, da zaradi vremena nismo mogli smučati. Bili smo v telovadnici, kjer smo plezali. Jej, zmagali smo v med dvema ognjema. Potem smo imeli prosti čas, po prostem času pa večerjo, ki je bila zelo dobra. Po večerji smo poklicali starše. Mami je bila zelo vesela, ker sem se imel fajn.”
Matic Rožanc, 5.a

“Zbudili smo se v pravi zimski dan. Na poti nas je pričakalo kar veliko ovir, zato smo bili vsi zelo veseli, ko smo prispeli v dom. V domu so nas lepo sprejeli. Najprej smo se razpakirali in nato odšli na okusno kosilo. Nato smo imeli plezanje. Po plezanju smo igrali med dvema ognjema. Moja ekipa je na žalost izgubila. Dan je bil odličen.”
Tim Novak, 5.b

Related Images:

(Skupno 516 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost