Prijateljska razreda 3. b in 8. a sta si popestrila Teden otroka z medsebojnim druženjem ob izdelavi in sladkanju s sadnimi kupami in ob igranju angleških iger.

V sredo so starejši učenci v njihovi učilnici pripravili mize z vsemi potrebnimi pripomočki in materialom, nato pa so povabili mlajši prijateljski razred. Ker sta razreda že tretje leto prijateljska, so tudi pari, ki sodelujejo skupaj, največkrat enaki. Vsak par je iz ene pomaranče in ostalega sadja naredil zanimivi in okusni sadni kupi, ju ustrezno okrasil in z veseljem použil. Tako so učenci poskrbeli tudi za delček večje odpornosti, ki je v jesenskih dneh tako potrebna zaradi različnih bolezni.

V petek pa so prišli starejši učenci na obisk v 3. b razred in pripravili angleške igrice. Ob različnih igrah so mlajši učenci na igriv način utrjevali znanje angleščine, starejši učenci pa so se navajali na sprejemanje odgovornosti pri vodenju skupine in na natančno podajanje navodil. Druženje je potekalo v sproščenem in razigranem vzdušju.

Ljudmila Blažič

Related Images:

(Skupno 147 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost