Učenci 3. a in 3. b so skupaj z učiteljicama Andrejo Strgar in Nežo Verbič v šoli  v naravi v domu CŠOD Fara.

Sporočajo nam, da dan mine zelo hitro, dejavnosti in moči pa zaenkrat ne manjka. Učenci sodelujejo v dejavnostih, pišejo dnevnike in se ob vsem še zabavajo. Zaspani niso, zjutraj pa bi kakšen še kar malo podaljšal spanje.

Skratka, dolgčas jim ni, kar lahko preverite na fotografijah.

 


 

ŠVN v CŠOD Fara – sreda, 28. september 2016

V CŠOD Fara so učenci dopoldne preživeli v bazenu ter izboljševali in se učili tehnike plavanja. Po kosilu je sledilo še odkrivanje življenja v bližnjem potoku Prifarski jarak, plezanje na umetni plezalni steni, sprehod s pesmijo do Kolpe in čez vas Fara, pisanje dnevnika ter angleška pravljica The very lazy ladybird.

Učenci so ves dan čakali na večer, ko so si želeli še druženja po sobah in nazadnje počitka. Le-tega pa potrebujejo za naslednji dan, ki bo poln novih dogodivščin.

 


 

Po dopoldanskem delu v bazenu je sledil še popoldanski pohod ob potoku Prifarski jarak do slapa Nežica in skozi kostelski gozd. Videli smo, kje polnijo kostelsko vodo. Med potjo so učenci odgovarjali na uganke ter kovali nove in opazovali redke kotičke, kjer bivajo domačini.

Ob povratku s pohoda so se učenci do večerje še pripravljali na predstavitev sob, ki je potekala pred zaključkom dneva. Pokazali so se z izvirnimi točkami.

 

Related Images:

(Skupno 967 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost