Čeprav se nam zdi, da se je življenje izven šolskih klopi popolnoma ustavilo, pa oddaja Male sive celice, ki nas od jeseni ob sobotah zjutraj na RTV Slovenija razveseljuje in skrbi za našo možgansko telovadbo, poteka nemoteno naprej. Tako so se Karmen Zaletelj, Lana Kamin in Gal Drnovšek kot ena izmed 32 najboljših ekip v Sloveniji v torek, 5. januarja, v dopoldanskem času udeležili snemanja oddaje.

V prvem studiu RTV Slovenija so se pomerili z ekipo iz OŠ Gustava Šiliha iz Velenja. Po izenačenem in napetem boju so bili naši trije učenci boljši, hitrejši in uspešnejši ter se uvrstili v osmino finala, med najboljših 16 šol. Tremo pred številnimi kamerami v studiu jim je pomagala premagati tudi ekipa naših 9 navijačev kar iz udobja svoji sob preko računalniških ekranov. S plakati in glasnim navijanjem so ustvarili pravo navijaško vzdušje in s tem gotovo pripomogli k uspehu naše ekipe.

Tekmovalci so bili presrečni, prav vsi pa so bili veseli nove izkušnje in bogatejši za spoznanje, koliko truda, časa in pridnih rok je potrebnih za nastanek tovrstnih oddaj.

Oddaja z našimi tekmovalci bo na sporedu v soboto, 30. 1. 2021, na 1. programu RTV Slovenije. Vabljeni k ogledu!

Navijačem se zahvaljujemo za spodbudno navijanje, tekmovalcem pa iskreno čestitamo in jim želimo uspešno tekmovanje še naprej.

Mentorica Špela Udovič

Print this pageEmail this to someone
(Skupno 311 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost