Od 17. do 21. decembra poteka na Rogli zimska šola v naravi za učence 6. in 7. razreda.

Petek, 21 januar

Zadnji dan šole v naravi smo se zbudili v pravo zimsko idilo. Rogla nas je presenetila s sneženjem in dodatno snežno podlago. Po zajtrku se je zjasnilo in na smučišcu nas je pričakalo sonce ter tudi dokaj močan veter. Učenci so prosto smučali s svojimi učitelji in utrjevali pridobljeno znanje. Pred kosilom se je druga skupina učencev izkusila adrenalinsko sankanje na sankališču Zlodejevo. Po kosilu je sledilo pakiranje in odhod domov. Učenci so bili zadovoljni s svojim bivanjem na Rogli, hkrati pa so nestrpno pričakovali prihod domov.

Četrtek, 20. januar

Današnji dan je bil nedvomno vrh letošnje zimske šole v naravi. Po zajtrku so se naši smučarji odpravili na bele strmine, kjer so učitelji ocenjevali njihovo znanje smučanja. Vsi učenci so se naučili smučati ter bili za ta dosežek nagrajeni z bronastimi, srebrnimi in zlatimi priznanji. Po koncu smučanja so sledili večerni nastopi v hotelski diskoteki ter glasbene želje po izbiri učencev.

Sreda, 19. januar

Tretji dan zimske šole v naravi nas je zopet pričakalo čudovito sončno vreme. Učenci so danes smučali do 13. ure, nato je sledilo kosilo. Po kosilu so odšli na kratko sprostitev v hotelski bazen. V popoldanskem času pa so si v Snežni dvorani pogledali animirani film Coco. Po večerji so sledile še učne ure v učilnici.

 

Torek, 18. januar

Za nami je drugi dan zimske šole v naravi. Tudi danes nas je pričakalo sonce, tokrat brez vetra. Učenci so danes svoje znanje smučanja še nadgradili. K prijetni utrujenosti so poleg smučanja pripomogle še ostale aktivnosti – igre z žogo v telovadnici, šolske obveznosti v učilnici, ena skupina učencev pa je danes preizkusila adrenalinsko sankališče Zlodejevo in pri tem zelo uživala.

Ponedeljek, 17. januar

Učenci so preživeli prvi dan zimske šole v naravi. V dopoldanskem času smo prispeli na sončno in vetrovno Roglo. Po namestitvi v mladinskem hotelu Jelka,  smo odšli na smučišče. Že prvi dan je šlo smučanje učencem odlično od nog. Ko se je zmračilo, smo odšli na večernih pohod s svetilkami. Jasno večerno nebo smo izkoristili še za kratko spoznavanje zvezd. Po večerji smo imeli v učilnici hotela Planja učno uro o FIS pravilih.

Print this pageEmail this to someone
(Skupno 771 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost