PONEDELJEK, 23. januarja 2023

Zaradi neugodnih vremenskih razmer učenci niso odšli v šolo v naravi.

TOREK, 24. januarja 2023

Učenci so srečno prispeli na Pohorje in začeli prvi dan šole v naravi.

Na Mariborskem Pohorju so jih pričakale prave zimske razmere. Zaradi prevelike količine snega in poškodovanega smučišča vlečnice niso delovale, vendar jih to ni oviralo, da se ne bi sankali s pležuhi in uživali na snegu.
Pri večerji so skupaj zapeli Jakobu Jancu, ki je praznoval rojstni dan.
 
Jakob Salmič, vodja šole v naravi

SREDA, 25. januarja 2023

Kljub še vedno neugodnim razmeram, so učenci in učitelji danes praktično cel dan preživeli na smučišču in osvojili kar precej smučarskega znanja. Po končanem smučanju so se okrepčali z jabolčnim zavitkom in kompotom. Pred večerjo pa so se ponovno vozili s pležuhi in opravili še nočni pohod z baklami.

ČETRTEK, 26. januarja 2023

Zjutraj so se s sedežnico odpeljali proti hotelu Bellvue, kjer so imeli dopoldansko kopanje v bazenu. Po zgodnjem kosilu so ves popoldan preživeli na smučišču, kjer so osvajali in izpopolnjevali smučarsko znanje. Za osvojeno smučarsko znanje so učenci zvečer prejeli diplomo. 

Pozno popoldne so se pričele priprave na prav posebno večerjo. Učenci so ob pomoči oskrbnika brunarice pripravili večerjo – kuhali so pohorski lonec. Kar so skuhali, to so smo tudi pojedli. Večerja je bila odlična! 

(Skupno 680 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost