Pravno obvestilo

Predmet pravnega obvestila
Predmet pravnega obvestila so spletne strani Osnovne šole Otočec, www.osotocec.si. Objavljene vsebine so informativne narave in niso pravno zavezujoče.

Prosimo, da pred uporabo te strani preberete te pogoje in pravila uporabe. Če se s pravili in pogoji uporabe ne strinjate in jih ne sprejemate, je uporaba spletne strani prepovedana.

Uporaba spletnih strani Osnovne šole Otočec
Uporabniki lahko razpolagajo z vsebinami na spletnem naslovu www.osotocec.si za svojo osebno uporabo, pri čemer ne smejo biti kršene avtorske pravice. Avtorji vsebin niso odgovorni za morebitne škodljive posledice uporabe. Kakršnakoli druga uporaba ali distribucija teh spletnih vsebin ali njihovega dela ni dovoljena.

Dovoljeno je tiskanje in shranjevanje dokumentov le v osebne, izobraževalne ali kako drugače nekomercialne namene pod pogojem, da upoštevate avtorske pravice ali druga lastniška obvestila v dokumentih.

Avtorske pravice
Vse kar se nahaja na spletnih straneh Osnovne šole Otočec, kot so slike, ilustracije, audio video posnetki, fotografije, ikone, besedila in druga gradiva so zaščitena z avtorskimi pravicami Osnovne šole Otočec. Prepovedano je vsako spreminjanje, reproduciranje, distributiranje, ali prikazovanje v javnosti tujega dela ali kakorkoli uporabiti gradiva brez pisnega dovoljenja avtorja ali Osnovne šole Otočec.

Omejitev odgovornosti
Osnovna šola Otočec ne odgovarja za uporabo spletnih strani in za morebitno škodo, povzročeno z uporabo tam nahajajočih se spletnih vsebin. Vsebine spletnih strani Osnovne šole Otočec so zgolj informativne narave in niso zavezujoče. Spletno stran Osnovne šole Oš otočec uporabljate na lastno odgovornost. Šola ne zagotavlja, da so objavljene vsebine, gradiva in informacije vedno popolne in brez napak.

Osnovna šola Otočec se bo trudila zagotavljati kar najvišjo stopnjo pravilnosti in popolnosti objavljenih informacij. Osnovna šola Otočec lahko kadarkoli brez obveznosti do obveščanja uporabnikov spreminja vsebine in ne odgovarja za posledice tako povzročenih sprememb.

Šola ne zagotavlja, da bo spletna stran vedno delovala pravilno, da strežniki na katerih se nahaja spletna stran in z njim povezani strežniki ter preostala oprema, ne bodo okuženi z virusi ali drugimi škodljivimi elementi.

Blagovne znamke in logotip
Blagovne znamke, logotipi in storitvene ikone, ki se nahajajo na spletnih straneh Osnovne šole Otočec so registrirane ali neregistrirane blagovne znamke šole ali z njo povezanih organizacij oziroma pooblaščenih sodelavcev, za objavo katerih ima Osnovna šola Otočec dovoljenje njihovih lastnikov. Pravica do uporabe znamk, logotipa ali katerekoli licence, katerih lastniki so Osnovna šola Otočec ali tretje osebe, brez predhodnega pisnega dovoljena ni dovoljena. Zloraba kakršnegakoli gradiva ali vsebine, prikazane na spletnih straneh Osnovne šole Otočec je strogo prepovedana in kazniva.

Varovanje zasebnosti
Osnovna šola Otočec spoštuje zasebnost uporabnikov spletnega mesta in jo bo tudi skrbno varovala v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Vse podatke, ki bodo posredovani prek spletnega mesta, bo Osnovna šola Otočec uporabila le za namene, za katere so bili zbrani in jih ne bo posredovala tretjim osebam.

Povezave na spletne strani
Spletna stran Osnovne šole Otočec vsebuje povezave na spletne strani, ki jih upravljajo tretje osebe. Šola ni odgovorna za vsebino in pravilnost informacij, ki se nahajajo na omenjenih spletnih povezavah. Zunanje spletne povezave, ki se nahajajo na spletnih straneh Osnovne šole Otočec uporabljate na lastno odgovornost.

Copyright © Osnovna šola Otočec, Šolska cesta 20, 8222 Otočec, Slovenija. 

Print this pageEmail this to someone
(Skupno 61 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost