Knjižnica za učence v prvih dveh mesecih pouka (v septembru in oktobru 2021) ne bo prosto dostopna oz. odprta, saj zaradi prostorske stiske poteka v knjižnici redni pouk. Odprta bo le za delavce šole, in sicer v jutranjih urah in v popoldanskem času. Za njih veljajo navodila kot za celotno šolo. Izposoja gradiva bo potekala po razredih oz.oddelkih.

Izposoja gradiva

Za učence, ki so v šoli, poteka izposoja in vračanje v razredu. Učenci lahko svoje želje napišejo na listek ali jih povedo knjižničarki. Gradivo lahko starši naročite tudi od doma, in sicer po elektronski pošti knjižničarki. Če je gradivo prosto, ga učenec v razredu prejme še isti ali naslednji dan. Izposoja in vračanje gradiva bo potekala po razredih dva krat tedensko (vsak torek in četrtek). V sporočilu navedite naslov knjige in po možnosti tudi avtorja. V skladu z navodili NIJZ damo vse vrnjene knjige v karanteno za 3 dni.

Rok izposoje za vse knjižnično gradivo je 21 dni.

V pomoč pri izbiri naj vam bo iskanje po katalogu COBISS, kjer najdete informacije o prostem gradivu v knjižnici. https://www.cobiss.si/

Srečno, zdravo in se beremo!

Hermina Videnič hermina.videnic@os-otocec.si

(Skupno 20 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost