“Danes smo se imeli dobro, saj smo tekmovali v smučanju. Dobila sem priznanje. Kosilo je bilo odlično (juha in štrudelj). Po kosilu som se zahvalili kuharicam in vsem ostalim. Nato smo izvedeli kdo je zmagal na tekmi. Od fantov je zmagal Matic, od punc pa Angelika. Vsi smo dobili pohvale in nato odšli domov.”
Julija Vidmar, 5.a

“Danes nas je zbudil učitelj Vito. Hitro smo se oblekle in odšle v trgovinico v kleti. Potem smo imeli zajtrk. Po zajtrku som se oblekli v smučarsko opremo. Zdaj pa na smuči. Prvič sem se peljala s sedežnico. Ko smo prišli v dom, smo imeli kosilo, ki je bilo odlično. Zdaj pa domov.”
Lara Dobovičnik, 5.a

“Danes sem se zbudil okoli 6.50. Hitro smo se oblekli in poskrbeli za osebno higieno. Nato smo morali vse stvari pospraviti v potovalke in kovčke. Po zajtrku smo vse odnesli na avtobus in se odpeljali na smučišče. Po smučanju smo odšli v dom na kosilo, zdaj pa domov.”
Jure Bojanec, 5.b

“Danes je zadnji dan šole v naravi. Domov gremo. Jej. Zjutraj smo se zbudile in vse spakirale. Šli smo na zajtrk, po zajtrku pa na Roglo. Tam smo šli na jurčka in sidro, potem pa še na sedežnico. Najprej me je bilo malo strah, potem pa je bilo v redu. Imeli smo tudi tekmo. Najboljša sta bila Angelika in Matic. Potem smo odšli na kosilo, zdaj pa se že peljemo domov.”
Špela Šinkovec, 5.b

“Zbudil dem se ob 6.00. Po zajtrku smo odšli smučat. Imeli smo tekmo, potem pa še kosilo.”
Martin Križan, 5.a

Related Images:

(Skupno 276 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost